VELİMEŞE OSB 231 ADA 3-4 PARSEL ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR BELGESİ DUYURUSU

VELİMEŞE OSB 231 ADA 3-4  PARSEL ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR BELGESİ DUYURUSU

İlçemiz Yulaflı Mahallesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi, 231 ada, 3-4 parsel adresinde "Yavuz Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi" tarafından yapılması planlanan "Metallerin Ergitilmesi ve Tehlikesiz Atık Geri Kazanımı İle Alüminyum Billet Üretim, Alüminyum Profil(Pres), Bazik Çözeltide Yüzey Temizleme ve Toz Boyama Tesisi Projesi"ne ait, Valiliğe sunulan Proje Tanıtım Dosyasının ÇED Yönetmeliğinin 15. maddesinin (a) bendi uyarınca incelendiği; "Metallerin Ergitilmesi ve Tehlikesiz Atık Geri Kazanımı İle Alüminyum Billet Üretim, Alüminyum Profil(Pres), Bazik Çözeltide Yüzey Temizleme ve Toz Boyama Tesisi Projesi" hakkında ÇED Yönetmeliğinin 17. Maddesi gereğince söz konusu projeye, Valilikçe 08.09.2022 tarih ve E-2022129 sayılı "Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir" kararı verilmiş verilmiştir.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 1180 | Toplam Ziyaret Sayısı: 5355336