VELİMEŞE GÖLET KAFE

Ergene’de 15 yıllık hayalini kurduğumuz güzel bir projemizi Ergene halkımızın hizmetine sunduk. Bölgemiz tarım bölgesi olmasının yanı sıra aynı zamanda bir sanayi şehri. İlçemizin çalışan sayısı oldukça fazla. Fabrikalarda mesai yapan çalışanların, bölgemizde ve çevre ilçelerde ikamet edenlerin hafta sonları tatil günlerinde dinlenmeleri ve eğlenmelerine olanak sağlayacak, aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirecekleri güzel bir projeyi Ergenede hayata geçirdik. Velimeşe mahallemizde bulunan Gölet kafemizde söz, nişan ve düğün etkinlikleri de yapılıyor. Bu etkinliklerden çok küçük miktarlar karşılığında ücret alınıyor. Burası sadece Ergene halkına değil Çerkezköy, Çorlu, Kapaklı, Muratlı, Süleymanpaşa, Tekirdağ ve İstanbul’dan gelen vatandaşlara hitap ediyor. Gelen insanlarımız takdirle karşıladığı bu güzel projemizin daha da büyüğünü Marmaracık mahallemize yapacağız.