Ergene’de Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Açıldı

Ergene İlçesinin Sağlık Mahallesinde, halkın refahını arttırmak amacıyla kurulan Ergene Sağlık Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa; CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.                     Dernek merkezi önünde yapılan törenin ardından dernek hizmete açıldı.

Derneğin merkez açılış töreninde konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’de yaşanan birlik ve beraberliğin her zaman bu tür dernek oluşumlarıyla devam edeceğini belirtti. Yüksel, ayrıca ‘Yeni bir ilçede yeni oluşumlarla birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Ergene Sağlık Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de bu oluşumlardan biridir. Dernek sorumluluğunu üstelenerek Ergene için adım atan yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Derneklerimize olan desteklerimizi sürdüreceğiz’ diyerek sözlerini tamamladı.