Ergene Cumhuriyet Bayramına Hazırlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı öncesinde mahalleleri Türk Bayraklarıyla donattı.

Yeni kurulan ilçe konumuyla 29 Ekim coşkusunu yaşamaya hazırlanan Ergene, Cumhuriyetin 91. Yıldönümü kutlamaları dahilinde bir program hazırladı.

Program; 28 Ekim Salı Günü, saat 13:00 ‘da Hürriyet Mahallesinde ki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayarak, 29 Ekim Çarşamba Günü Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle devam edecektir.

Cumhuriyet’in 91. Yıldönümü coşkusunu tüm Ergene’de yaşatacağız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla oluşturduğumuz kutlama programı ile Ergene ilçesinde ilkleri yaşatacağız. Ergene’de gerçekleştireceğimiz programa tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Birlik ve beraberlik bilincimizi Cumhuriyet bayramı coşkusuyla hep birlikte yaşayalım” ifadelerine yer verdi.