Ergene Belediyesinden Kuran Kurslarına Hizmet Desteği

İhtiyaç duyulan her alanda çalışmalarını yürüten Ergene Belediyesi, ilçede hizmet veren Kuran Kurslarına yardımlarını sürdürüyor.

Ergene Belediyesi tarafından Sağlık Mahallesinde ki Hoca Ahmet Yesevi  Kuran Kursu ve  Yeşiltepe Tonguçlar Camiindeki Kuran Kursu’nun  iç döşemeleri  masal sandalye dahil olmak üzere bir çok ihtiyacı karşılandı.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan belediyeye bağlı ekipler, 2 Kuran Kursunun talepleri doğrultusunda malzeme alımı yapılarak iç dizayn döşeme çalışmaları gerçekleştirildi.  Alınan malzemelerin başında öğretmen masası, sıra, okul tahtası olmak üzere çok sayıda eşya bulunmaktadır. Yapılan çalışmalar özellikle çocukların yaz döneminde de gelip eğitimlerini alacakları güzel bir alan oluşturulması gayreti içerisinde devam ediyor.

Hoca Ahmet Yesevi Kuran Kursu yetkilisi Ümran Baycan, ‘Kuran kursuna yapılan hizmetler birinci vazife olarak görülmelidir. Bu anlayışla çalışan bir belediye anlayışına inanarak ihtiyaç talebimizi sunduk. Ergene Belediyesi bu alanda elinden gelen yardımı sağlayarak bizi mutlu etti. Gerçekleştirdikleri yardımlardan dolayı Ergene Belediyesine teşekkür ederiz’ ifadelerine yer verdi.