Yulaflı Mahallesindeki Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye’ye bağlı ekipler tarafından Yulaflı Mahallesi Atatürk Caddesi ve çevre sokaklardan yürütülen parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, mahallede sürdürülen yol çalışmalarının yerinde takibini yaparak, ekiplerden çalışmalarla ilgi bilgi aldı.

En uzakta olan mahallemize kadar her türlü hizmeti vatandaşa ulaştırmakta kararlıyız diyen  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  yol onarım ve bakım çalışmalarına kış mevsimin yaklaşmasıyla nedeniyle daha fazla yoğunluk gösteriyoruz. Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz ilçe genelinde bir çok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdürmektedir’ dedi. Bazı mahallerimizde alt yapıyla ilgili sıkıntıların olduğunu belirten Yüksel, Ergene ilçesinde temel hedefimiz alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözüme ulaştırmaktır. Bunun için vatandaşlarımızdan sabır ve zaman istiyoruz. Bizim için önemli olan Ergeneye hizmet götürmektir’ ifadelerine yer verdi.