Ergene Belediyesi’nden Çimleme Çalışması

Yeşil alan miktarlarını artırmaya yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Ergene Belediyesi, ağaçlandırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çimleme çalışmalarına başladı.

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Ergeneye yeni bir çehre kazandırılması gayesi içerinde Ulaş Mahallesi ve Sağlık Mahallesinde ki orta refüj alanlarına yaklaşık 200 ağaç dikimini gerçekleştiren Ergene Belediyesi, ağaç dikim çalışmalarının tamamlanmasının hemen sonrasında çimleme çalışmalarına geçildiğini açıkladı.

‘Ergene için elimizden gelen tüm imkânları seferber edeceğiz’

Çalışmaları yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, Ergene için tüm imkânları seferber etmeye hazır olduklarını belirttiler.

‘Daha Yeşil Bir Ergene Hedefliyoruz’ anlayışıyla her zaman yeşil alan çalışmalarına yoğunluk vereceklerini belirten Başkan Rasim Yüksel, çevreye farklı bir görünüş kazandırmak amacıyla Sağlık Mahallesinde ki orta refüj alanlarına modern görünüme sahip bir çevre düzenlemesi oluşturduk. Yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarını ilçe genelinde sürdürerek, ilçemizi kanalizasyonuyla, altyapısıyla, yollarıyla ve yeşil alan çalışmalarıyla modern bir ilçe konumuna getireceğiz’ dedi.