Ergene Belediyesi Çocuk Oyun Gruplarını Okullara Kurmaya Başladı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, söz verdiği gibi İlçemizdeki bütün okulların bahçelerine Çocuk Oyun gruplarının kurulumlarının başladığını belirtti.

Sağlık Mahallesi Erguvan Anaokulu ve Velimeşe Mahallesi Anaokulu’ndaki çocuk oyun gruplarının kurulumu tamamlandı. Sırada Pınarbaşı ve Kırkgöz Mahalleleri var. Marmaracık Mahallesi İlkokulunda ise yapımı devam etmekte olan Oyun Grupları sırasıyla eksik olan bütün okullara tedarik edilecek.

Başkan Yüksel, “çocukların fizikse ve kişisel gelişimi için oyunların ve oyun alanlarının büyük önem taşıdığını söyledi. Ayrıca, çocuklar bizim geleceğimizdir ve onlara yapılan yatırım bizlere mutlaka geri döner bu yüzden seçimlerden önce verdiğimiz bu sözü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.