CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Tekirdağ’a gelişinde Valilik önünde tören mangasını selamlayan ve halka hitap eden Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Valilik’te gerçekleştirdiği ziyarette gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Gül, Valiliğin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhurbaşkanı Gül’e Tekirdağ ile ilgili kısa bir brifing verdi ve kendisini Tekirdağ’da ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. Tekirdağ’ın ilk defa büyükşehir olduğunu, bu anlamda Tekirdağ’da önemli yatırımların önünün açıldığını dile getiren Cumhurbaşkanı Gül, Başkan Albayrak’a zorlu görevinde başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Şeref Defterini de imzaladı.