Başkan Yüksel’den Anlamlı Ziyaret

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaşlılar günü dolayısıyla huzurevindeki yaşlıları ziyaret ederek, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bayramlarını kutladı.

Ziyaret sırasında Ergene Belediye Başkanı Başkan Yüksel,  yaşlılarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti. Huzur evi sakinlerinin şiir okuduğu  şarkılar söylediği ziyarette hem Başkan Yüksel hem de huzur evi sakinleri keyifli bir gün geçirdi.

Yüksel yaşlıların bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğine vurgu yaparken, ‘'Bir gün yaşlı olacağımızı ve yaşlanınca hangi durumda olacağımızı düşünerek yaşamalıyız. Çevremizdeki yaşlılara sırtımızı dönmemeli, onların yaşam tecrübelerinden yararlanmalı, düşüncelerine önem vermeli, önemli olduklarını onlara hissettirmeliyiz’ dedi.

Bütün hayatını, bütün emeğini ailesine  adamış yaşlılarımıza hizmet götürmek, onları memnun etmek bizim toplum olarak görevimizdir diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bu düşünceyle huzur evi sakinlerine ihtiyaçları doğrultusunda hediye yardımında bulunduk ve onların mutlu olduğunu görmek beni mutlu etti. Tüm huzur evi sakinlerinin kurban bayramını kutluyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum’ dedi.