Ergene’de Vatandaş Odaklı Hizmet Çalışmaları Devam Ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşın her daim yanında olan Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde vatandaşlara yönelik hizmetlerine son sürat devam ediyor.

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde vatandaş sağlığından halkın ihtiyaçlarına kadar pek çok alanda hizmet çalışmaları devam ederken, daha yaşanabilir ergene ilçesinin temellerini atmak adına çalışmaların artarak sürdürüldüğünün bilgisi kaydedildi.

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal  İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan2. El Eşya Mağazası ilçe genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyimden koltuğa ,çamaşır makinasından çocuk oyuncağına kadar ailelerin ihtiyaçlarını karşılayabilme hedefiyle Ergene’de hizmet etmeye devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Ergene Belediyesi Sağlık  Hizmetleri, belediye bünyesinde tamir edilen akülü engelli araçları Cumhuriyet Mahallesindeki vatandaşlara teslimini gerçekleştirdi. Sağlık İşleri Müdürlüğünden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Ulaş Mahallesinde iki eve hasta ziyaretinde bulunarak; seher teyze ve recep beye geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Merkezimizde İnsan, Emeğimiz De Sevgi Var

Belirlenen program dahilinde Ergene’nin her daim hizmetin en iyisine layık olduğuna dikkat çekerek çalışmaları yakından takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hizmet çalışmalarımızı sürdürürken, vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ergenemizi güzelleştiren, halkımızın yaşam kalitesini arttırarak projelerimizi birlik ve beraberliğimizi güçlendiren çalışmalara imza atmaktır’dedi.

Yüksel ayrıca ‘ Ergeneye daha nice güzellikler ve değerler katmak adına halkımızın her zaman yanındayız. Her daim ileriye olan anlayışımız çerçevesinde çalışmalarımızı da daha da arttırarak hayata geçiriyoruz.  Yürüdüğümüz kaldırımlardan, çocuklarımızın okulundan, asfalt çalışmalarından muhtaç vatandaşlarımıza sağlık hizmetlerine kadar her yerde belediyemizin katkısı ve hizmeti vardır. Çünkü biz çalışmalarımızı hep insan odaklı düşünüyor, projelendiriyor ve hayata geçiriyoruz’ ifadelerine yer verdi.