Ergene’de 38 Üreticiye 239 Arı Kovanı Dağıtıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından uygulamaya konan Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi, Ergene ilçesinde devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı,  Arı Üreticiliğini  Geliştirme ve Polinasyon Projesi kapsamında Ergene ilçesinde 2015 yılı içerisinde 56 aileye 373 adet arı kovanı dağıtımı yapılırken, 2016 yılı içinde devam eden proje kapsamında Ergenedeki 38 arı üreticisine 239 kovan dağıtımı gerçekleştirildi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ' Arı üreticiliğini desteklemek ve bu sayede yeni istihdam alanları yaratmak için yapılan iş birliği ile ilçemiz vatandaşına sağlanan arı kovanı desteği vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Tekirdağ’ın gelişimi ve değişimi adına hayata geçirilen Arı Üreticiliğini Geliştirme ve Polinasyon Projesi’nin Ergene’den katılım sağlamasından dolayı mutluyuz. Ergenemizin gelişimine desteklemek adına hayata geçirilen her projenin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Dağıtılan arı kovanlarının vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum' ifadelerine  yer verdi.