Ergene Belediye Sporcusu Atletizm’de Dünya 4.’sü Oldu

Ergene Belediye Spor, atletizm alanında başarılarını sürdürmeye devam ediyor.

Trabzon’da düzenlenen Dünya Lisesiler Arası Şampiyonası Üç Adım Atlamada Ergene Belediye Spor Atletizm Kulübü Lisanslı Sporcusu Batuhan Çakır, dünya 4.’sü oldu.

Ergene’nin başarılı milli sporcusu Batuhan Çakır,11-18 Temmuz tarihinde Trabzon’da yapılan Dünyanın en büyük üçüncü spor organizasyonu olan Dünya Okul Sporları Olimpiyatlarında (ISF Gymnasiade 2016 ) 40 ülkeden 2500 sporcunun katıldığı yarışmada 4. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Atletizm dalında 3 adım atlama kategorisinde Ergene Belediye Spor Atletizm Kulübü Lisanslı Sporcusu Batuhan Çakır, Milli Takım Antrenörü Metin Emin ile birlikte başarı hikayesini oluştururken, Ergene ilçesinin de gurur kaynağı oldu.

Sporcunun Her Daim Destekçisi olan Ergene Belediye Başkanlığı ‘ Ergene ilçemizde birlik ve beraber duygularının geliştirmek ve daha yaşanabilir ilçemizin oluşumunu sağlamak adına elimizden gelen mücadeleyi sergilerken, spor alanında düzenlenen yarışmada Ergene Belediye Atletizm Spor Kulübünün adının duyurulmasından dolayı mutluluk duyuyoruz’ bilgisi kaydedildi.