Ergene Belediyesi Yaz Okulları Kursları Başladı

Ergene Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata  geçirdiği  Yaz Okulu Kursları öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Ergene Belediyesi fotoğraf, zumba- jimnastik, halk oyunları, gitardan İngilizce ve futbola kadar birçok alanda eğitimlerin verileceği yaz okullu kayıtları sona erdi. Kayıtların sona ermesiyle birlikte 6 branşta çok sayıda öğrencinin eğitim göreceği açıklanırken, yaz okulunda eğitimlerin başladığı bilgisi kaydedildi.

Yaz Okulu Kursları konusunda açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanlığı ‘Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yaz dönemlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak adına gerekli çalışmaları başlattık. Okul hayatlarında belediye olarak üzerimize düşen görevi üstelenerek okullarımızın ihtiyaçlarını karşıladık. Okulların kapanmasıyla öğrenciler,  yaz okulları sayesinde yaz tatillerini bir yandan eğlenerek, bir yandan da farklı branşlarda eğitim alarak geçirmektedir. Bu anlamda öğrencilerin ve ailelerin memnuniyetinden dolayı kurslarımızı her yıl devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.