Ergene’de Sosyal Alan Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene’de Sosyal Alan Düzenleme  Çalışmaları Devam Ediyor
Ergene’de Sosyal Alan Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi’nin mahallelere park kazandırma çalışması devam ediyor.

Çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki eskimiş, kullanılmaz hale gelmiş parkların bakım, onarıma devam ederken mahallelerde de uygun bulunan alanlara yeni çocuk parklarının yapımını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ‘Ergene’nin mahallelerinde ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan parklar, spor ve sosyal alanların canlanmasını sağlanıyor. İhtiyaç önceliğine göre belirli bir plan dahilinde park yapım çalışmalarını sürdürürken, çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri çocuk oyun gruplarının yanı sıra yetişkinler içinde fitness aletleri ve oturma alanlarını yapacağız’ ifadelerine yer verdi.

Ekipler ayrıca ‘Çalışmalar kapsamında Velimeşe Mahallesi’nde bulunan mevcut oyun grubu alanı yanına vatandaşlardan gelen talepler üzerine kademeli park yapım çalışmaları başlatıldı. Mevcut oyun gruplarının bakımının yapılması ile birlikte fitness aletleri, kamelya montajının yapılacağı park alanın, sosyal alanların gelişimine olanak sağlamak adına devam edeceğini belirtti.