ERGENE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

ERGENE BELEDİYESİ  ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR
ERGENE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Kurulduğu ilk günden itibaren belediyecilik hizmetleriyle çalışmalarını yürüten Ergene Belediye Başkanlığı, daha yaşanabilir Ergene için çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde bir yandan yeni park yapımı için çalışmalarını sürdüren ekipler, diğer yandan da Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatlarıyla mevcut parklarda düzenlemeye gidiyor. Bütün park alanlarındaki çocuk oyun grupları, spor kondisyon aletlerinin yenileme çalışmaları kapsamında en son olarak Karamehmet Mahallesi’nde çalışmaların yürütüldüğü bilgisi kaydedildi.

Rutin çalışmalarının yanı sıra okullar camiler gibi ortak kullanım alanlarında bakım ve iyileştirme çalışmalarına devam eden Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ilçedeki camiilerin bakımı ve halkın daha iyi şartlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ahımehmet Mahallesi’nde bulunan camii boya badana ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi.

Belirlenen program dahilinde halka hizmet adına okul yardımlarından ibadethane alanlarına kadar ilçenin dört bir alanında hizmet ve çalışmaları devam ettiren Ergene Belediyesi, hizmet alanlarına imkanlar ölçüsünde devam edileceğini açıkladı.

Sosyal sorumluluğun gereği olan tüm çalışmaların eğitim yuvalarında  ve  ibadethanelerin bakım ve onarımı ile devam ettiğinin bilgisini kaydeden Ergene Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ‘ Muhtarlık binalarından ibadethane alanlarına ve okul binalarının boya badana ile diğer bakım ve tadilat çalışmaları belediyemiz tarafından imkanlar ölçüsünde sağlanmaktadır. Birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi dayanışma duygularını arttıran ortak kullanım alanlarının iyileştirilmesi ve yenilenmesi hizmetlerini tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmaya devam edeceğiz’ dedi.

Okul ve camiilerde yapılan çalışmaları değerlendiren vatandaşlar, belediyenin okul ve camilerde boya bakım, onarım ve tadilat alanlarında sürdürdüğü hizmetlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, vatandaş odaklı hizmetlerini sürdürerek her daim yanımızda olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerimizi sunuyoruz’ ifadelerine yer verdi.