Ergene Belediyesi Çalışmalarını Dört Koldan Sürdürüyor

Yaz dönemi ile birlikte çalışmalarını yoğunlaştıran Ergene Belediyesi ekipleri bir yandan parke taş tamiri yaparken bir diğer yandan yol iyileştirme çalışması yapıyor.

Ergene halkı için her alanda görev başında olan Ergene Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesi’nde kilit parke taş tamiri, Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi’nde ise yol iyileştirme çalışması yapıyor.

Velimeşe Mahallesi’nde yer alan Velimeşe Gölet Kafe etrafında çim biçme çalışması ve temizlik yapan ekipler Yıulaflı Mahallesi’ndeki belediye düğün salonunun bahçesindeki ağaçların ise bakımını yaparak ot temizliği gerçekleştirdi.

Yeşiltepe Mahallesi’ndeki semt sahalarının etrafında çim biçme ve ot temizlik çalışması gerçekleştiren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesi’nde ise Ergene Belediyesi Taziye evinin bahçesinde temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Çok güzel bir Ergene için dört koldan çalışmaya devam eden Ergene Belediyesi ekipleri Yeşiltepe Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde kilit parke taş tamiri, Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesi bahçesinde bakım ve temizlik yaptı. Belediye ekipleri Marmaracık Mahallesi’nde bulunan çamlık alanında çim biçme, Ulaş Mahallesi’nde yer alan stadyum çevresindeki kaldırımların üzerinde ot temizliği ve belediyeye ait park ve ağaçlandırılmış alanlarda sulama faaliyeti icra eden ekipleri çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdi.

Ergene Belediyesi olarak yaz dönemi ile birlikte ağırlık verdikleri çalışmaları itinayla sürdürdüklerinin altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergenemizin hiçbir mahallesini bir diğerinden ayırmadan her mahallemize ihtiyaçlar doğrultusunda eşit biçimde hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” dedi.