Ergene Belediyesi YKS Sınavında İkramlarda Bulundu

Ergene Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencileri yalnız bırakmadı. Ergene Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencilere ve öğrencilerin velilerine su ikram edildi.

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler, sabah erken saatlerde İlçede YKS’nın yapıldığı sınav merkezlerine giderek kurdukları stantlarda öğrencilere ve öğrenci velilerine su ikramında bulundular. Öğrencilerin ve velilerin sınav heyecanına ortak olan Ergene Belediyesi bu güzel çalışması ile büyük takdir topladı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencilere başarılar dileyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel , “Öğrencilerimiz üniversite hayallerini gerçekleştirmek için yıllar boyunca bu anı beklediler. Hem öğrencilerimizin, hem de velilerimizin heyecanına ortak olmak, onlara küçükte olsa bir ikramda bulunmak, moral vermek ve manevi destekte bulunmak için bu hizmeti yerine getiriyoruz. Bu zorlu süreçte sınava giren tüm öğrencilere başarılar diliyor, evlatlarının yanında olan ailelere esenlikler diliyorum” dedi.