Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız

Henüz 16 yaşında olmasına karşın sayısız başarıya imza atan Ergeneli Badminton sporcusu Sinem Yıldız Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret ederek başarısını paylaştı.

2020 yılında Fransa’da düzenlenen karışık çiftler 15 yaş grubunda Avrupa üçüncüsü

2021 yılı Avrupa Şampiyonasında çeyrek final başarısı elde eden Sinem Yıldız, 2021 yılında Bulgaristan Svilengrad’da düzenlenen ve 21 ülkeden sporcuların katıldığı turnuvada final oynayarak ikincilik elde etmişti. Bulgaristan’daki bir başka uluslararası turnuvada da ikincilik elde eden Sinem Yıldız Türkiye’de düzenlenen uluslararası turnuvada da yine final oynamayı başardı.

Badminton sporcusu Sinem Yıldız’ın antrenörü birlikte gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Yüksel, “Ergeneli sporcumuz Sinem Yıldız kızımızı Badminton sporunda almış olduğu başarılarından dolayı Belediye Meclis Üyelerimiz ile tebrik ederek, Ergene Belediyesi olarak ödüllendirdik. Avrupa Şampiyonası öncesinde Bulgaristan'daki turnuvaya katılacak olan gururumuz Sinem kızımıza başarılar diliyorum” dedi.