Başkan Yüksel Vakıflar Futbol Sahası’nda incelemelerde bulundu

Türkiye 2. Futbol Ligi’nde mücadele eden Ergene Velimeşespor’un maçlarını oynadığı Mustafa Kemal Stadyumu, Naim Süleymanoğlu Tesisleri ve Kapalı Spor Salonu’nu Ergene’ye kazandıran Ergene Belediyesi kendi imkanları ile yaptığı Vakıflar Spor Tesisleri’ni de tamamladı.

Ergene Belediyesi’nin bir Ramazan klasiği haline gelen ve Vakıflar Mahallesi’nde sevgi sofrasında vatandaşlarla bir araya gelerek iftar yemeği yiyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ardından konukları ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda kapılarını açacak olan Vakıflar Spor Tesislerini inceledi.

Çorlu Belediyesi’nin önceki dönem başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve misafirlerinin katılımıyla Vakıflar Futbol Sahası’nda incelemelerde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tesislerle ilgili olarak bilgiler verdi.

Ergene Belediyesi’nin her alanda öncü olduğu gibi sporda da öncü olduğunun altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Vakıflar mahallemizdeki iftarımızın ardından kıymetli misafirim Çorlu Belediyesi önceki dönem Başkanı Ünal Baysan hocam, Belediye Başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte Mayıs ayında Ergenede açılışını yapacağımız yeni spor kompleksimiz de incelemelerde bulunduk. Spor kompleksimizden sonra Vakıflar Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz kahve ziyaretiyle vatandaşlarımızın sıcak çaylarını içerek keyifli sohbetler ettik. Misafirperverlikleri için Vakıflar Mahallesi sakinlerine teşekkür ederim” dedi.