Ergene’de Mahalle İftarları Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Ergene Kaymakamlığı ve Ergene Belediyesi’nin organizasyonu ile ilçedeki sanayici ve iş adamlarının katkılarıyla ramazan ayı boyunca 17 mahallede uygulamaya konan ‘ Sevgi Sofralarında Buluşuyor’ programı Sağlık Mahallesi’nde yoğun katılımla gerçekleşti.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği mahalle iftarları Sağlık Mahallesinde iftar sofrasıyla devam ederken, ilçe genelinde belirlenen program dahilinde sevgi sofralarının kurulumunun devam edeceği bilgisi kaydedildi.

Sağlık Mahallesinde düzenlenen iftar sofralarına gelen vatandaşlar ezanın okunmasıyla birlikte iftarlarını açtı. Yemeğin ardından ramazan etkinlikleri kapsamında Büyük Eğlence etkinlik programı kapsamında vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen gösteriler mahalle sakinlerinin keyifli zaman geçirmelerini sağladı.

Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğuna dikkat çeken Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, huzur ve barışın ilçemizde daim olmasını diliyorum. 2 bini aşkın vatandaşımla iftar sofralarında buluşmanın mutluluğunu yaşarken hep birlikte daha  güzel günlerimizin birlik ve beraberlik içinde geçeceğini temenni ediyorum’ ifadelerine yer verdi.