Ergene Belediyesi Bank Üretimine Devam Ediyor

Hizmet çalışmaları kapsamında kendi bünyesinde kurulan atölye sistemiyle bank üretim çalışmalarını sürdüren Ergene Belediye Başkanlığı, gelen talepler doğrultusunda hem mahallerde hem de vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda konumlandırmak üzere bank üretimine son sürat devam ediyor.

İlçenin ihtiyaçlarını karşılamak adına belediyenin kendi atölye sisteminde kurduğu imalat çalışmaları kapsamında ekipler, yürüttüğü hizmetlerle ilçenin dört bir yanında belediyenin imalatı olan bankların hem üretimini hem de montajını gerçekleştiriyor.

Kaynakları verimli kullanmak adına imkanlar ölçüsünde sosyal alanların her türlü materyal üretiminin belediye bünyesinde yapıldığına dikkat çeken Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Hizmet çalışmalarımızı yürütürken imkanlarımızı verimli alanda kullanmak adına belediye bünyesinde kurduğumuz atölye düzenimizde bank üretim çalışmalarını gerçekleştirirken belirlenen program kapsamında durak yapım çalışmaları da yapılmaktadır. Üretilen bank ve duraklar talepler doğrultusunda montajı yapılırken, ilçemize güzel bir görünüm kazandırılması hedeflenmektedir. Ergenemize yeni değerler katmak adına yürüttüğümüz çalışmalarımız artarak devam edecektir. Her daim ileriye olan anlayışımızla hizmet yolcuğumuz devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.