Ergeneliler Sevgi Sofralarında Buluşuyor

Ergeneliler  Sevgi Sofralarında Buluşuyor
Ergeneliler Sevgi Sofralarında Buluşuyor

Ergene Kaymakamlığı ve Ergene Belediyesi'nin organizasyonu ile ilçedeki sanayici ve iş adamlarının katkılarıyla ramazan ayı boyunca 17 mahallede uygulamaya konan ‘Sevgi Sofralarında Buluşuyor’ programı ilçe genelinde belirlenen program dahilinde devam ediyor.

Ramazan ayı boyunca kurulan iftar yemekleri, Ergenelileri bu yıl aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Her gün ilçenin farklı noktalarında kurulan bereketli iftar sofralarında hep birlikte oruçlar açılırken, iftar sofraları komşularla birlikte yenen yemeklerde birlikteliğin ve dayanışma gücünü arttırıyor. Ulaş Mahallesinde başlayarak Kırkgöz, Bakırça, Cumhuriyet, Karamehmet Mahallerinde devam eden iftar programı 28 Haziran tarihine kadar ilçe genelinde belirlenen program dahilinde kurulmaya  devam edeceği bilgisi kaydedildi.

İftar programı kapsamında geleneksel ramazan gösterileriyle manevi duygularının yaşandığı Ergene’de vatandaşlar yoğun katılım sağlarken, iftar sofralarının kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Ergenelilerin huzurlu ve bereketli bir Ramazan ayı geçirmeleri için sevgi ve hoşgörünün ön planda olduğu ilçede sevgi sofralarında buluşmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Ramazan aynının bağışlayıcı, sevgi dolu ruhunu iftar programıyla birlikte vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayını, son gününe kadar güzelliklerle yaşamak adına tüm Ergeneli vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluşmayı bekliyoruz’ dedi. Yüksel ayrıca ‘ 2016 Ramazan Ayı’nın tüm İslam Alemine ve insanlığa huzur ve sevgi getirmesini diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Sevgi Sofrası İftar Programı

15 Haziran Sağlık Mahallesi, 16 Haziran Pınarbaşı ve Paşaköy, 17 Haziran Yulaflı, 20 Haziran Marmaracık, 21 Haziran Vakıflar, 22 Haziran Ahimehmet, 23 Haziran Yeşiltepe, 24 Haziran Misinli, 25 Haziran Velimeşe, 27 Haziran İğneler, 28 Haziran Ulaş Mahallesi’nde iftar sofraları kurulacaktır.