Ergene’de Alt Yapı ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Modern bir ilçenin temellerini atmak adına alt yapı ve üst yapı çalışmalarının başlatıldığı Ergene İlçesinde çalışmalar yoğun tempoda devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Sağlık Mahallesi’nde başlatılan alt yapı çalışmaları yoğun tempoda devam ederken, Ergene Belediye Başkanlığı tarafından alt yapı çalışmalarının gerekli olmadığı alanlarda asfaltlama, kilit parke çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarının   gerçekleştirildiği bilgisi kaydedildi.

Havaların ısınmasıyla birlikte mesire alanlarından park alanlarına ve orta refüj alanlarına kadar ilçe genelinde çim biçme çalışmaları devam ettiğini belirten Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ‘ İlçemiz genelinde çalışmalarımız belirlenen program dahilinde devam etmektedir.  Çalışmalar doğrultusunda mesire alanlarının, çocuk oyun gruplarının da bakımı ve tadilatı yapılmaktadır’ dedi.

İlçenin her alanında devam eden hizmet çalışmalarının yerinde incelemesini gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Ergenemizi güzelleştiren, halkımızın yaşam kalitesini arttıran projelerimizi birlik ve beraberliğimiz güçlendiren sosyal ve kültürel çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yürüdüğümüz kaldırımlardan, çocuklarımızın okulundan, asfalt çalışmalarından muhtaç vatandaşlarımıza, sağlık hizmetinden muhtarlık binasına kadar her yerde belediyemizin katkısı ve hizmeti vardır. Çünkü biz çalışmalarımızı hep insan odaklı, hizmet odaklı düşünüyoruz’ ifadelerine yer verdi.