Başkan Yüksel, Derneklerin Pikniklerine Katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe genelinde faaliyet gösteren derneklerin gerçekleştirdiği piknik organizasyonuna katılarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Hafta sonu yoğun mesai programında vatandaşların her daim yanında olmaya çalışan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 4 ayrı noktada ve 4 yöre derneğinin hemşerilerine yönelik düzenlemiş oldukları piknik şölenlerine katılım sağladı.

Belediye Başkanı Rasim  Yüksel sırasıyla önce Ergene Makedonyalılar Derneği’nin ardından Samsun Havzalıların Bolluk Aşı, Erzincan Tunceli Bingöl Yardımlaşma Derneği’nin son olarak  Kilikadılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin piknik organizasyonunu ziyaret etti.

Piknik organizasyonunda vatandaşlarla halay çekerek, bolluk aşında kepçeyle yemek doldurarak vatandaşla iç içe bir piknik şöleni havası geçiren Başkan Yüksel, sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuzda yönetim anlayışımızda vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız’ dedi.

Etkinlikler Birlik ve Beraberliğin Temsilidir

Mangalların yakıldığı, şarkı ve türkülerin söylendiği, davul-zurna eşliğinde yöresel halay ve oyunların oynandığı piknik şölenlerine katılım sağlayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Birlik ve beraberliğin yansıması olan derneklerin  havaların ısınmasıyla birlikte düzenledikleri piknik etkinlikleriyle kardeşliğin dostluğun kanıtını oluşturmaktadır.  Bizlerde sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuzda vatandaşlarımızın her daim yanında olmayı görev edinerek, halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Birliğin, beraberliğin ve kardeşlik duygularının artarak devam ettiği ilçemiz genelinde daha nice güzel etkinlilerde bir arada olmanın mutluluğunu paylaşacağız’ ifadelerine yer verdi.