Ergene’de Çevre Düzenleme Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Ergene Belediye Başkanlığı, bahar aylarının gelmesiyle birlikte İlçe sınırları içerisindeki park, bahçe ve yol güzergahında bulunan alanlarda temizlik çalışmalarına  başladı.

Yoğun kış şartlarının ardından çalışmalar kapsamında ilçede yol, cadde, sokak alanlarında bulunan çim biçim ve ağaç budama çalışmalarını yoğunlaştıran Ergene Belediye Başkanlığı  Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ' Vakıflar Mahallesi yol güzergahı alanında yürütülen çalışmaların ilçe genelinde belirlenen program dahilinde devam edeceğini belirtti.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan ekipler; amacımız halkımızın ortak kullanıma açık alanlarını temiz, sağlıklı ve düzenli bir hale getirmektir. Buradan halkımızın da yeşil alanlara, park alanlarını korumalarını istiyoruz. Bu anlayıştan hareketle çalışmalarımız devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.