Başkan Yüksel’den Anneler Günü Ziyareti

Ergene  Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 8 Mayıs Anneler  Günü dolayısıyla ilçede ikamet eden anneleri ziyaret etti.

Ziyarete Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in eşi Ayten Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Ergene Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nihal İşbilen’de eşlik etti.

Anneler Günü ziyaretinde; Samsunlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu Bolluk Aşı etkinliğine, Sağlık Mahallesi Pazar alanına, Şehit  Aileleriyle birlikte hastanede yatan anneleri de unutmayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz’ sloganıyla bu yılda ilçede ikamet eden anneleri ziyaret etti.  Tüm annelerle ayrı ayrı ilgilenen ve Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Yüksel, annesi Fatma Yüksel’i de ziyaret ederek ‘Annelerin hakkı ödenmez; varlıklarıyla bize güç veren her daim yanımızda olan annelerimizin kıymetini bilelim’ bilgisini kaydetti.