Tekirdağ Milletvekili Akgün´den Başkan Yüksel´e Ziyaret

Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün’e  nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan  Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi olarak yapılan çalışmalardan ve projelerden bahsetti. Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca ‘  Ergene’nin modern bir yapıya kavuşması adına  elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İlçemize yakışır hizmetlerde bulunmaya devam ediyoruz’ ifadelerine yer verdi.

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binasının birimlerini gezerek personel ile sohbet eden Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ‘ Başkan Yüksel ve ekibine başarılarının devamını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Ergene’nin gelişimi adına fikir alışverişinin bulunulduğu  ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.