Ergene Belediyesi’nin Camilere Desteği Devam Ediyor

Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde bulunan camilere yardım ve desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında camilerin ihtiyaçlarının  karşılamak adına hizmetlerini sürdürürken en son olarak Yeşiltepe Mahallesi Tunahan Sarıkaya Camiinin  etrafını perde duvarla çevreleme çalışmasını gerçekleştirdi.

Çalışmaların ilçe genelinde devam ettiği mesajını kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ‘ İlçemiz genelinde belirlenen program ve gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Ergeneyi yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için birçok projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak halkın taleplerini ön planda tutarak, camilerin ve ibadethanelerin çevre düzenleme ve tadilat çalışmalarını gerçekleştiriyoruz.  Vatandaş memnuniyetinin ön planda tutulduğu hizmet anlayışıyla hizmet çalışmalarımız devam edecektir’ ifadelerine yer verildi.