Başkan Yüksel Kermes Açılışına Katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Velimeşe Mahallesinde öğrenciler yararına tertip edilen kermese katılarak, kermesin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Velimeşe Mahalle Muhtarı Mehmet Erkul, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermesin birlik ve beraberliğin güçlendirdiğini ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kermeslere elinden geldiğince de destek vererek, el emeği göz nuru çok sayıda ürünü satışa sunan vatandaşların çocuklarımıza destek sağlamaları adına bu tür yardımlaşma çalışmalarına imza atmalarından dolayı mutluyum. Ergene’de birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının gelişmesine vesile olan kermeslerin amacının yardım etmek olduğunu unutmayalım ve öğrencilerimizin eğitim görmesi için destek olmaya devam edelim’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘Bu kermesin Ergenemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çocuklarımızın yararına bol kazançlar elde edilmesini temenni ediyor, katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum’ ifadelerine yer verdi.

Konuşmalarının ardından kermes açılışını gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, standları gezerek aldığı hediyelerle kermese katkıda bulundu.