Yeşiltepe Mahallesinde Asfaltlama Çalışması

Ergene ilçesi genelinde yol çalışmaları kapsamında Yeşiltepe  Mahallesinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

İlçenin birçok yerinde  asfaltlama çalışması gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanlığı, mahallelerin cadde ve sokaklarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Yolların yapılmadığı hiçbir mahalle kalmayacak anlayışıyla hizmet çalışmalarına devam eden Ergene Belediye Başkanlığı amaçlarının ilk aşamada alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak ardından ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmayı hedeflemek olduğu bilgisini kaydetti.

Bozulan yolların yapımına da belirlenen program dahilinde devam edeceğini belirten Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ‘ Bozulan yolların yapım ve onarım çalışmaları tüm ilçe genelinde devam edecektir. Ergenelilerin rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için hizmet çalışmalarımızı sürdürüyoruz’ ifadelerine yer verildi.