Ergene’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene’de Yol  Çalışmaları  Devam Ediyor
Ergene’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediye Başkanlığı, ilçenin çehresini değiştirmek adına belirlenen program dahilinde çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

İlçe genelinde Kırkgöz, Vakıflar, Esenler , Velimeşe, Yulaflı mahallerinde yol çalışmalarının yapıldığı ve devam etmekte olan Vakıflar Mahallesiyle birlikte çok sayıda bölgede yol çalışmalarının devam ettiği bilgisi kaydedildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada Ergene ilçesinde yaşanan yol sorununa kalıcı çözüme kavuşturmak adına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde alt yapı, Ulaş Karamehmet Grup Yolu çalışmalarının startı verilirken; ilçe genelinde birçok mahallede kilit parke taşı döşeme çalışmaları ve asfaltlama çalışmalarının gerçekleştirildiği bildirildi.

Vakıflar Mahallesi’nde devam eden çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Sevgi yolumuz Vakıflar Mahallesi’nin çehresinin değişimini sağlarken, yol çalışmaları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalıştık. Vatandaş odaklı yürüttüğümüz hizmet çalışmalarımız öncelikle halkın taleplerine cevap verebilmektir. Vakıflar Mahallesinde çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 19 Mayıs tarihinde düzenleyeceğimiz tören kapsamında halkımızın hizmetine sunacağız’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘ Özel ve anlamlı günlerde projelerimizi halkımıza duyurmanın her zaman çifte mutluluğunu yaşayacağız. Ergene’nin çehresini değiştirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.