Ergene Belediyesi, 23 Nisan’da Hastanedeki Çocukları Unutmadı

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her daim yanında olan Ergene Belediye Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hastanede tedavi olan çocukları unutmadı ve ziyaretlerde bulundu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli ve  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in  eşi Ayten Yüksel, Çorlu Devlet Hastanesinde yatan çocukları ziyaret etti.

Ziyarette ailelerine geçmiş olsun dilekleri iletilirken, çocuklara ay yıldızlı kolye hediye edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli ‘Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle güzel ve anlamlı bir gün geçirdik’ dedi. Ergene ilçesi genelinde çocuklara yönelik bir dizi eğlence programı hazırlanırken, çalışmaların tamamlandığı Masal Parkını çocukların hizmetine açıldığı bilgisini kaydeden Çevikelli ‘ Yarınlarımızın emanetçisi olan çocuklarımızın bu özel günde bayramdan mahrum etmek istemedik. Hastanede yatan çocuklarımıza acil şifalar diliyoruz’ ifadelerine yer verdi.