Ergene Belediyesi´nin Eğitime Desteği Devam Ediyor

Ergene ilçesi  genelinde birçok okulun bakım ve onarım çalışmalarını üstlenen Ergene Belediyesi, eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm okulların ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında Atatürk büstünden basketbol potasına duvar boyamasından çevre düzenleme çalışmalarına kadar okulların ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden Ergene Belediye Başkanlığı, geleceğin teminatı olan çocuklar için eğitime desteğimiz her zaman devam edecektir' bilgisini kaydetti.

Kırkgöz, Ulaş, Velimeşe, Pınarbaşı, Marmaracık, Sağlık ve Yeşiltepe Mahallesinin yanı sıra çok sayıda mahallelerde bulunan okulların eğitim- öğretim yılının başlangıcından bu yana  okulların bakım ve onarım çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ‘ İlçemizdeki okullardan gelen talepler ve belirlenen program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz’ ifadelerine yer verdi.

Okullarımızın Yanındayız

Belediye olarak eğitime her alanda desteğimiz devam etmektedir diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘ Eğitime büyük önem veriyoruz. Okullarımızdan gelen talepleri imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Eğitim, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın yaşam ve gelişim yuvasıdır. Eğitimin desteklenmesi adına okullarımızda öğrencilerimizin rahat bir şekilde eğitim almalarını sağlamak için ihtiyaç duyulan okulların boya badana ve bahçeleri  dahil olmak üzere çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştirmeye de  devam edeceğiz’ dedi.