Başkan Yüksel’den Pazar Mesaisi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, gecesini gündüzüne katarak hizmet yolunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında ilçe genelinde devam eden çalışmaların takibinde bulunan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaşlar ile bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Hafta sonu Sağlık Mahallesi pazar alanında ziyarette bulunarak vatandaşların şikayet ve taleplerini dinleyen Başkan Yüksel,  esnafa da hayırlı işler temennilerinde bulundu.

Pazar alanında kurulan ‘Kimsenin Hakkı Kimseye Geçmesin, Hayırlı Pazarlar’ yazılı hassas tartının kurulumunun vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını gören Ergene Belediye  Başkanı Rasim Yüksel  ‘ Vatandaş odaklı hizmetlerimizin halkımız tarafından memnuniyetle karşılanmasından dolayı mutluluk duymaktayız. İlçemiz genelinde çok sayıda proje ve hizmeti vatandaşlarımızın katıldığı açılış programlarıyla halkımızın hizmetine sunduk. Masal parkı projemizde Yeşiltepe Mahallesi’nde bu hafta içerisinde hayata geçireceğimiz çalışmalarımızdan biridir’ dedi.

Başkan Yüksel: Çocuklar Bizim Geleceğimiz

Geleceğin teminatı olan çocukların aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirmelerini sağlamak adına Yeşiltepe Mahallesi Masal Parkının son çalışmalarının yerinde inceleyen Başkan Yüksel, çocuklarla birlikte şirine figürlerinin bulunduğu parkta hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların kişisel gelişimini sağlamak aynı zamanda eskilerde olduğu gibi mahalle kültürünü oluşturabilmek adına sosyal alanların gelişimine önem vermekteyiz. Bu anlayıştan hareketle çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Yeşiltepe  Mahallesi Masal Parkının yanı sıra çok sayıda projemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Her daim ileriye bakarak, 17 mahallemizde de çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.