Başkan Yüksel´den Yeşiltepe Mahalle Muhtarlığına Ziyaret

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Doğru’yu muhtarlık binasında ziyaret etti.
Özel Kalem Müdürü Doğan Durmaz'ında bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Rasim Yüksel, muhtarlık binasıyla birlikte yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi alışverişinde bulundu. Yüksel ayrıca' Vatandaşların memnuniyetini sağlamak ve belediyemizle birlikte vatandaşlarımız arasında koordinasyonu sağlayan muhtarlık binalarında tadilat, bakım ve çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Geniş bir coğrafyaya dağılmış, henüz merkez binası bulunmayan uzak 17 mahallemizde hızlı ve eşit bir şekilde gece gündüz hafta sonu demeden çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımızın asıl hedefi vatandaşlarımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir Ergeneyi kurabilmektir’ ifadelerine yer verdi.
Ziyarettin ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e vatandaş, belediye atölyelerinde üretilen bekleme durakları konusunda memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkürlerini iletti.