Kulüp Başkanı Hüseyin Kazan’dan Başkan Yüksel’e Ziyaret

Sağlık Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Kazan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.
Meclis Üyesi Mülayim Bedir'inde bulunduğu ziyarette her zaman sporun ve sporcuların yanında olmaya gayret eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘ Gençliğimde sporu seven ve sportif faaliyetlerde yer aldığımdan her türlü sportif faaliyetlerin destekçisi oldum. Belediye olarak spora büyük önem vermenin yanı sıra yeni kurulan ilçemizin sportif aktivitelerle isminin duyurulması bizim için ayrı önem arz etmektedir’ dedi.

Başkan Yüksel ayrıca’ Şampiyonluk yolunda ilerleyen Ergene Sağlık Sporumuzun her zaman destekçisiyiz. Spor Kulübünü başarılarından dolayı da  tebrik ediyor; adından söz ettiren Sağlık Spor Kulübünün futbol ve yöneticilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ziyaret programı sona erdi.