Ergene Belediyesi, Mevlid-i Şerif Okuttu

Ergene Belediye Başkanlığı, Üç Ayların Müjdecisi Regaip Kandili dolayısıyla Vakıflar Mahallesi Aşağı Camii’nde Mevlid-i Şerif okuttu.

Allah’ın  rahmet ve mağfiretinin bol bol ihsan edildiği üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’ne erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Edinilen duaların ve tövbelerin kabul gördüğü, yüreklerin nurla dolduğu, Yüce Mavla’nın sonsuz affından, merhametinden ve iyiliğinden bol bol yararlandığımız bu kutsal gecenin vesilesiyle birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın güçlenmesini sağlıyoruz. Ergene Belediyesi olarak geleneğimizi bozmadan gecen yıllarda olduğu gibi bu yılda Regaip Kandili gecesinde Ergeneli vatandaşlarımızla bir aradayız. Gönül briliğiyle bu gece hürmetine tüm duaların Allah katında  kabul olmasını diliyorum’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘Bu özel günde Tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Üç ayların müjdecisi Regaip Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim’ ifadelerine yer verdi.

Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından cami cemaati ve vatandaşlara kandil şekeri dağıtılmasıyla mevlid programı sona erdi.