Ergene Belediyesi İşlemleri E- Devletten Yapılabilecek

Ergene Belediye Başkanlığı ile ilgili işlemler artık e-devlet üzerinden yapılabilecek.
Ergene Belediye Başkanlığı Türksat ile yaptığı protokol çerçevesinde vatandaşlara, resmi web sitesi
www.ergene.bel.tr üzerinden sunduğu hizmetlere bir yenisi daha ekleyerek e- belediye uygulamalarının e- devlet üzerinden yapılmasının fırsatını sağladı. E- devlet uygulamaları üzerinden vatandaş, Arsa Rayiç Değeri Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama,Sicil Bilgilerini Sorgulama, Tahakkuk Bilgileri Sorgulama ve Tahsilat Bilgileri Sorgulama işlemlerini gerçekleştirilebilecek.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanlığı ‘ Geniş bir coğrafi alana yayılmış olan ilçemizde vatandaşlarımızın sorgulama  işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirmek adına e- belediye uygulama sistemi hayata geçirmiştik. E- belediye üzerinden yapılan sicil bilgisi, tahakkuk, tahsilat sorgulama işlemlerini artık vatandaşlarımız e- devlet üzerinden yapabilecektir bilgisini kaydetti.