Ergene Samsunlar Derneği’nden Başkan Yüksel’e Ziyaret

Ergene Samsunlar Derneği Başkanı Şükrü Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.
Gazeteci Ercan Kılıçlı'nın da bulunduğu ziyarette Ergene’nin gelecek yıllarda yapılması planlanan projeleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulurken, Belediye Başkanı Rasim Yüksel derneklerin öneminden bahsederek, başta Dernek Başkanı Şükrü Kırıkçı olmak üzere tüm yöneticilerini kutluyorum’ dedi.

Başkan Yüksel ayrıca ‘ Birlik ve beraberliğin bulunduğu Ergene ilçemizde vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak adına  elimizden gelen mücadeleyi sergilerken hizmet çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz’ ifadelerine yer verdi.

Samsunlar Derneği Başkanı Şükrü Kırıkçı ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretlerinden dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.