CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan Ergene’ye Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Ramada Hotel’de Sivil Toplum Kuruluşlarına  yönelik düzenlediği  Büyük Buluşma toplantısının ardından, Ergene ilçesine ziyarette bulundu.

Ziyaret öncesinde Büyük Buluşma Toplantısına katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Muhtarların da katılım sağladığı toplantıda  ‘ Termik Santral İstemiyoruz’ yazılı yeleklerle termik santrale tepkilerini büyük buluşma toplantısına taşıdılar. Konuya ilişkin istişarelerin yapıldığı toplantı da Kemal Kılıçdaroğluna, Ergene ilçesinde kurulmak istenen termik santral hakkında bilgiler aktarılırken, Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçemiz genelinde kurulmak istenen termik santrale vatandaşlarımızla birlikte tek yürek olarak mücadelemizi sürdürdük. Termik santral mücadelemiz devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.

Toplantının ardından Ergene İlçesinin Velimeşe Mahallesi’nde ziyarette bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, kahvehanede Ergene halkıyla bir araya gelerek; vatandaşların, çiftçilerin, işçilerin sorunlarını ‘ dinledi.

Ziyarette Ergene’nin meşhur  bozasının tadına bakan Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Rasim Yüksel’ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şahsım ve halkım adına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.