Ergene Belediyesi’nden ‘Sevgi İzi’ Projesi

Ergene Belediye Başkanlığı engelli vatandaşlara yönelik ‘Sevgi İzi Projesini’ Ulaş Hizmet Binası Düğün Salonunda düzenlenen etkinlik kapsamında hayata geçirdi.

‘Sevgi İzi Projesi ile engelli ailelerin yanında olduğunu bir kez daha gösteren Ergene Belediye Başkanlığı, proje kapsamında ilçe genelinde aklı baliğ olmayan kişilerin kayboldukları zaman ailelerine kolaylıkla ulaşabilmesi amacıyla kollarına dövmelerle numaralar verildi. Bu numaralar sayesinde kaybolan engelliler, aileleriyle kolaylıkla iletişime geçerken ailelerine güvenli bir şekilde teslim edilebilecek 30 adet engelli vatandaş Sağlık Bakanlığı onaylı ve ailelerin onayı ile projeye katıldı.

Projeye ilişkin bilgiler veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuzda vatandaşlarımızın  her daim yanındayız. Sevgi İzi Projesine destek veren Zeynep Akgün’e ve katkı sağlayan müdürlüklerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

Başkan Yüksel ayrıca ‘ Sevgi aracımızdan akülü sandalye yardımı ve akülü sarj istasyonuna kadar projelerimiz kapsamında engellerimize desteğimizi sürdürüyoruz. Sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuza el ele vererek güzel Ergenemizi yarınlara taşıyacağız’ ifadelerine yer verdi.