Başkan Yüksel, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Vakıflar Mahallesinde devam eden kilit parke çalışmalarının yanı sıra kanalizasyon yapım işinin de startının verilmesi ile birlikte Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, çalışmaları yerinde inceledi.

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Menderes Yıldız ve Özel Kalem Müdürü Doğan Durmaz’ında yer aldığı ziyaret programında Başkan Yüksel, çalışmaların yerinde incelemesinde bulunurken, Ergene ilçesinin dört bir köşesinde hizmetlerin devam ettiği bilgisini kaydetti.

Ergene Vakıflar Mahallesinde halka  söz verilen kanalizasyon yapım işinin de  başladığını açıklayan   Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘Vatandaşların modern bir kent yapısı içinde yaşamalarını sağlamak adına yol çalışmalarını belirlenen program ve imkanlar ölçüsünde gerçekleştireceğiz. İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan yol sorununa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın da desteğiyle çözüme kavuşturuyoruz. Kanalizasyon ,İçme Suyu yapım işini talimatını veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak olmak üzere Teski Genel Müdürü  Şafak Başaya Yönetim kuruluna proje dairesine Ergene halkım adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.