Kırkgöz İlköğretim Okulundan Başkan Yüksel´e Teşekkür Ziyareti

Kırkgöz İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Ari, Okul Aile Birliği Başkanı Behram Topuz ve Üyesi Orhan Kaya ile öğrencilerinden Sefa Topuz ve Gözde Kavur, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ' Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza destek olmak adına eğitimin her daim destekçisi olduk. Bu anlayışla okullarımızın boya badanasından tadilatına kadar hizmetlerimizi gerçekleştirdik Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizdeki tüm okullara elimizden geldiği sürece destek olmaya çalıştık. Öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın temiz ve düzenli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürmeleri bizim tek dileğimizdir. Bu amaçla eğitime desteğimiz her zaman devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.

Ziyarette Kırkgöz İlkögretim Okuluna sağladığı desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e teşekkür eden Okul Müdürü Yusuf Ari, eğitimin her daim destekçisi olan Ergene Belediyesi, okulumuzdan gelen talebi karşılayarak ihtiyaçlarımızın giderilmesine yardımcı oldu. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Bu anlayışla ihtiyaçlarımıza destek veren Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e teşekkür ediyorum’ dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.