Ergene Belediyesi’nde ‘Halk Masası’ Hizmeti Başladı

Ergene Belediyesi’nde  ‘Halk Masası’ Hizmeti Başladı
Ergene Belediyesi’nde ‘Halk Masası’ Hizmeti Başladı

Ergene halkının şikayetlerini, önerilerini  iletebilmesi aynı zamanda belediyedeki işlerinin takibini sağlamak  amacıyla kurulan Halk Masası, Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binasında hizmet vermeye başladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanlığı ‘ Vatandaşlarla belediye arasında köprü vazifesi gören Halk Masası, Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binasının ana giriş kapısı girişinde kuruldu. İki personelle birlikte halka daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla vatandaş odaklı hizmet çalışmalarımız devam edecektir’ bilgisini kaydetti.

Vatandaşların belediyeye geldiğinde işlerini daha seri şekilde yapmalarını sağlamak bunun yanı sıra birimler arasında koordineyi oluşturmak adına hayata geçirilen Halk Masasında çalışan personel ‘ Vatandaş geldiğinde belediye ile ilgili  işlemlerin takibinin hangi birimde ve hangi aşamada devam ettiğini vatandaşa aktarımda bulunmak ayrıca gelen  şikayet, öneri ve talepleri gerekli birimlere aktarımını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halk masası çalışanları olarak bilgi alma olanağını sunarken, sohbet ortamında çift taraflı ekran yöntemiyle vatandaşlarımızın iş takibini de gerçekleştiriyoruz. Bu anlayışla  vatandaş memnuniyetini oluşturmak asli görevimizdir’ ifadelerine yer verdi.