Ergene’de Duraklar Yenileniyor

Ergene’de  Duraklar Yenileniyor
Ergene’de Duraklar Yenileniyor

Ergene İlçesi genelinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hizmet çalışmalarına son sürat devam eden Ergene Belediye Başkanlığı, hizmet çalışmaları kapsamında durak yapım çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanlığı bünyesinde imalatı gerçekleştirilen durakların yapım ve yerleştirme hizmetleri belirlenen program dahilinde devam ederken en son olarak Sağlık Mahallesi Tonguçlar Camii yanında bulunan durağın yapım çalışmalarıyla devam ettiği açıklandı.

Marmaracık, İğneler, Vakıflar, Esenler, Ulaş, Ahimehmet Mahallelerinde durak yapım çalışmalarının  gerçekleştirildiğini ve  hizmetlerin devam edeceği bilgisini kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ‘ İlçe genelinde bank üretiminin yanı sıra durak yapım hizmetlerini de gerçekleştirerek mahallelerin ihtiyaçlarını imkanlar ölçüsünde karşılamaktayız. Ergene’nin modern bir yapıya kavuşmasını sağlamak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ ifadelerine yer verdi.

Durakların eski haliyle yeni hali karşılaştırıldığında ise yeni durakların yapısı ve modern görüntüsüyle vatandaşlar tarafından tam not aldı.