Kız Kıskanç Tiyatrosu Ergene’de Sahnelendi

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü,  27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla ‘Kız Kıskanç’ adlı tiyatro oyununu ücretsiz olarak Ergene halkıyla buluşturdu.

Ulaş Hizmet Binasında Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu tarafından gerçekleşen  Kız Kıskanç adlı  tiyatro oyunu Emin Özbey’in yazdığı, Abdullah Şahin’in yönettiği “Kız Kıskanç” oyununda Abdullah Şahin, Çiğdem Tunç, Sema Aras, Özhan Carda, Şebnem Erdener, Çağlar Sayın ve Emin Özbey rol alırken, tiyatro oyunu tiyatro severler tarafından tam not aldı.

Tiyatronun kültürün gelişiminde barış ve huzur ortamının oluşturulmasında büyük önem arz ettiğini belirten Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli ‘  27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününde bizlerle bir arada bulunan Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosuna teşekkürlerimi sunuyorum ve Dünya Tiyatrolar Gününü kutluyorum ’ ifadelerine yer verdi.

Tiyatro severler,  Ergene Belediye Başkanlığı bünyesinde vatandaşlara ücretsiz olarak sunulan tiyatro gösteriminden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederken, emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.