Belediye Başkanı Rasim Yüksel Yaşlıları Ziyaret Etti

Sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu Ergene’de şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde ilçenin her noktasında hizmet ulaştırmayı sağlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yaşlılar Haftası münasebetiyle  ilçedeki yaşlı vatandaşları ziyaret ederek, yaşlıların sorunlarını dinledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız ve Ayça  Çevikellli’nin de yer aldığı ziyaret sırasında Başkan Yüksel, yaşlılarla yakından ilgilenerek hatırlarını sorup bir ihtiyaçları olduğunda belediyeye başvurmaları gerektiğine vurgu yaparak, Ergene Belediyesi’nin her daim yanlarında olduğunu sözlerine ekledi.

Sevgi ve Saygı Her Daim Önceliğimiz

Sevgi ve saygı önceliğinde genç yaşlı demeden vatandaşlarımızın her daim yanındayız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız en kıymetli hazinelerimizdir. Geleceğe köprü vazifesi gören eski çınarlarımıza saygımızı ve sevgimizi her zaman hissettirmeliyiz. Büyüklerimizi sadece bu özel günlerde haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte toplumsal dayanışmanın en önemli göstergesini oluşturmalıyız. Çocuklarımıza büyüklerimize de sevgi saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız. Toplumumuzu bugünlere ulaştıran, kültürümüze ve yeni nesillere katkı sağlayan tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.