Başkan Yüksel’den Şehit ve Gazi Ailelerine Kahvaltı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 18 Mart Çanakkale Şehitlerinin 101’inci yıl dönümü münasebetiyle Ergene İlçesinde ki Şehit ve Gazi ailelerine yönelik kahvaltı etkinliği düzenledi.

Düzenlenen kahvaltı programına Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Ayça Çevikelli, Menderes Yıldız ve Nuh Nuhoğlu, Şehit ve Gazi Aileleri katıldı.

Ergene genelindeki gaziler ve şehit aileleri adına düzenlenen kahvaltı programında milli birlik ve beraberliğin göstergesini oluşturan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  şehit ve gazi aileleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Kahvaltı programında şehit ve gazi aileleriyle ilgilenerek hatırlarını soran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizin bize emaneti olan şehit yakınlarımızın eşleriyle, anneleriyle babalarıyla, çocuklarıyla bir arada olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferiyle Çanakkale’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya duyurarak, destanın yazıldığı 101.  Yıldönümü anısına başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve  vatan topraklarını canı pahasına mücadele ederek kazanan tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum’ ifadelerine yer verdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından kahvaltı programında şehit ve gazi ailelerine Türk Bayrağı ve karanfil hediye edilirken, çocuklara da hediye takdiminde bulunulmasıyla program sona erdi.