VAKIFLAR MAHALLESİ´NDE KANALİZASYON İNŞAATI TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ve Ergene Belediyesi'nin temel atma ve açılış törenleri hız kesmeden devam ediyor.
Ulaş Mahallesi’nde Ulaş Çayla Grup Yolu Temel Atma Töreninden sonra Vakıflar Mahallesi'nde Kanalizasyon İnşaatının temeli de Ergene ilçesinde atıldı.
Temel atma törenine Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak,  Tekirdağ  Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Muratlı Belediye Başkanı Nebi TEPE’nin hazır bulunduğu programda belediye başkan yardımcıları,  meclis üyeleri,  muhtarlar siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmalarının yapıldığı tören programında  kürsüye davet edilen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Geçtiğimiz haftalarda temelini attığımız Çorlu ilçemizin Nusratiye Mahallesinden başlayan ve daha sonra ilçemizin Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi ile birleşen kolektör hattının son bağlantı noktası olan Vakıflar Mahallemizin yeni mahalle olarak adlandırılan yerleşim yerinin  kanalizasyon inşaatının temellini birlik ve beraberlik içerisinde atacağız. Çifte sevinç yaşadığımız bugün de temel atma törenin ardından Muratlı ilçemize bağlı Yukarısevindikli Mahallesi ile Vakıflar Mahallemiz arasındaki 6 km’lik yolun temel atma törenini gerçekleştireceğiz’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘ Temel atma töreniyle birlikte Vakıflar Mahallemizin altyapı problemi çözülmüş olacaktır. Ergene Belediyesi olarak Vakıflar Mahallemizin altyapı problemi olmayan eski yerleşim yerlerinde, gelirken gördüğümüz gibi tüm yolların kilittaş olarak yaptık. Yoların ve caddelerin geniş  olması nedeniyle Vakıflar Mahallemizi modern bir yapıya kavuşturacağız. Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte yol sorunumuzu kalıcı çözümlere ulaşacaktır’ ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleriyle birlikte kurdele kesimiyle birlikte temel atma töreni sona erdi.